Contact
Follow Us
         Wärtsilä Lobby Experience

Wärtsilä Wall of Time

Suunnittelimme ainutlaatuisen aulakokemuksen Wärtsilän uuteen pääkonttoriin, Wärtsilä Helsinki Campukselle. Wärtsilä Wall of Time on kertomus yhtiön sitoutumisesta kestävän kehityksen mahdollistamiseen. Seinän ytimessä on suljettu ekosysteemi joka tuottaa oman ilmakehänsä pilvineen ja sateineen. Ekosysteemiä ympäröi 42 pientä tiimalasia joihin on painettu Wärtsilän työntekijöiden henkilökohtaisia ilmastolupauksia. Seinää vastapäätä suunnittelimme yli kaksi metriä korkean tiimalasin johon on painettuna Wärtsilän lupaus – Enabling sustainable societies with smart technology.

Wärtsilä Wall of Time

We designed a unique lobby experience for Wärtsilä’s new headquarters, Wärtsilä Helsinki Campus. Wärtsilä Wall of Time is a statement of the company’s commitment to sustainable development. At the core of the wall is a closed ecosystem that produces its own atmosphere with clouds and rain. The ecosystem is surrounded by 42 small hourglasses printed with personal climate promises from Wärtsilä employees. Opposite the wall is a big hourglass more than two meters high. The big hourglass carries Wärtsilä’s promise – Enabling sustainable societies with smart technology.

Category:
Date: